A    G    N    E    S    I    A    M

Lees ook de stimulerende berichten van andere mensen:

Bericht geplaatst door Alie op 16 juni 2014:

Ben verheugd en dankbaar met deze Site. Sluit namelijk naadloos bij mijn Persoonlijkheid en spirituele belevenissen aan... de begeleidende Muziek is ook prachtig! en beroerend...


Bericht geplaatst door Maria op 4 april 2014:

Lieve Agnes, Bedankt voor het schrijven, want daar heb ik heel veel aan.

Ik ben nu erg moe, maar dat is te begrijpen, want het schrijven naar mijn man was erg heftig, het heeft zo moeten zijn. Maar het heeft me wel enorm opgelucht. Het voelt nu vredig en rustig in mij.

Heb ook gisteren zelf naar moeder geschreven en dat heeft mij ook goed gedaan,en ik denk voor moeder ook. Ik voel nu ruimte om verder te gaan.

Lieve groet, Maria.


Bericht geplaatst door Lesley op 13-12-2013:

De liefdevolle adviezen via automatische schrift hebben mij zo goed geholpen met het loslaten van angsten, verdriet en leringen gegeven over het leven. Nogmaals bedankt dat we elkaar op mijn levenspad waren tegengekomen. Lieve groeten, Lesley


Bericht geplaatst door Ilse op 23 maart 2013:

Hallo Agnes, Het was een zeer fijn consult gisteren. Ik heb zeer veel mooie inzichten mogen ontvangen waardoor ik weer voel welke koers ik ga varen.

Ik mag een nieuwe start maken met mijn leven.Dank je wel hier voor. Hartelijke groet van Ilse


Bericht geplaatst door Lessing op 23 december 2011:

Dank je wel voor de kennismaking met mijn hoofdgids. Op de beurs in Rijswijk was ik met mijn dochter Phoebe bij jou op consult geweest. Sindsdien heb ik contact proberen te leggen met mijn hoofdgids en het is geweldig. Dank je wel voor het aanwijzen van een mogelijk spiritueel pad.

Nog fijne feestdagen toegewenst en een liefdevol 2012. Liefs, Lessing


Bericht geplaatst door Peggy op 11 december 2011:

Bedankt voor een bijzondere ervaring en het maken van contact met een dierbaar overleden persoon.


Bericht geplaatst door Collin op 24 oktober 2011:

Het is ongelooflijk hoe u dat doet. Het is echt mooi dat dit kan bestaan ! Echt heel mooi.

Groeten, Collin.


Bericht geplaatst door Ada op 4 oktober 2011:

Heel erg bedankt voor je consult op de beurs in Rijswijk. Het was meer dan ik ooit had durven hopen. De naam van mijn hoofdgids kwam door en hij is al heel lang bij me. Wat hij via jou zei klopt helemaal en is erg bemoedigend voor mijn spirituele ontwikkeling. Ik heb hem al een vraag gesteld en zag meteen het antwoord voor me, wat ik ook uitgevoerd heb. Het maakte mijn hoofd weer leeg en helder. Je website is duidelijk en helder, net als jezelf zoals ik je op de beurs heb mogen ervaren. Ben trouwens benieuwd naar de komende nieuwsbrief over Atlantis. Ontvang graag je nieuwsbrieven in de toekomst. Nogmaals dank voor wat je me gegeven hebt. Je bent denk ik zelf een engel op aarde. Liefs van Ada


Bericht geplaatst door Aty op 6 juni 2011:

Het consult was werkelijk fantastisch. Ik heb hier ontzettend veel aan gehad. Vele blokkades zijn opgelost en het spirituele contact met onze viervoeter was formidabel. Ik begrijp hem nu nóg beter. Hij genoot van de boswandelingen in ons weekje Drenthe. Hij kon er geen genoeg van krijgen!! Ondanks alle voorzorgen liep hij talrijke teken op, die weer verwijderd moesten worden. Het lukt mij niet om zijn oor (rechter) te genezen. Ik hoop bij een volgend consult dat U iets voor hem kunt doen... Een flapperend oor is wel komisch, maar ik vermoed dat het erg vermoeiend voor hem is tijdens het lopen.


Bericht van Annouska op 6 februari 2011:

Lieve Agnes, Ik ben vandaag bij je op de beurs geweest. Ik voelde gelijk dat ik bij jou moest zijn. Mijn moeder heeft via jou een mooie boodschap achtergelaten en daar wil ik je nogmaals voor bedanken. Ik dacht vanavond ik ga even naar je site toe en wat denk je.. ik hoor "" Mijn nummer" als ik op de knop druk, Dit is het nummer wat me door hele moeilijke periodes heen heeft gesleept". Ik voel helemaal alsof mijn moeder nu nog steeds contakt met me zoekt. Echt nogmaals bedankt, Je hebt me onbewust door deze dag heen gesleept en ik ga het advies van mijn moeder proberen op te volgen. Ik kan je niet genoeg bedanken. Ik probeer de volgende keer als ik weet dat je in de buurt bent weer te komen . Een hele fijne avond en voor de zoveelste keer bedankt Heel veel liefs van Annouska.


Bericht van Satu op 1 februari 2011:

Lieve Agnes, Ik wil je bedanken voor het mooie bericht van mijn gids Helea op zondag in Rijswijk. Wat een prachtige en verassende bootschap! Ik ben er heel dankbaar voor. Gr. Satu

Bericht van Maria op 31 oktober 2010:

Lieve Agnes, wat een mooie en lieve woorden op je website ik heb er van genoten.